Sprekers

Joep Piscaer_DO2019.jpg
Joep Piscaer
Technical Pathfinder
Jumbo Tech Campus

Joep is een technologist with team-building skills. Als Technical Pathfinder bij Jumbo geeft hij vorm aan de organisatie en helpt hij optimaal gebruik te maken van cloudtechnologie. Hij is gespecialiseerd in de zachtere culturele aspecten van DevOps transformaties.

StijnGrove2.jpg
Dagvoorzitter
Stijn Grove
Directeur
Dutch Datacenter Association

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Centre Association. Dat hij de grootste commerciële datacenters van Nederland is. Meer stimuleert hij overzeese partijen - variërend van multinationals tot startups - om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe over onze landsgrenzen in ambassadeur for the digital mainport van Nederland.

Erik Janssens_HII2019.jpg
Erik Janssens
Cloud Architect
NXP Semiconductors

Erik is werkzaam als Cloud Architect voor de NXP IT organisatie. NXP heeft een Cloud Center of Excellence ingericht om business en IT demand beter te kunnen ondersteunen. NXP levert o.a. secure mobile oplossingen en IOT oplossingen aan OEM providers op basis van Cloud Technology. Erik leidt dit vanuit NXP IT perspectief. Erik is in 2018 onderscheiden met de Cloud Architect of the Year award

Bart M. Veldhuis.jpg
Bart M. Veldhuis
Cloud Architect en oprichter
Cloud Architect Alliance

Bart is gecertificeerd cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Robert Erkelens_HII2019.jpg
Robert Jan Erkelens
Programma Manager Portbase 2020
Portbase

Robert Jan is een gedreven, koersvaste veranderaar, die organisaties helpt strategie en transformatie daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Naast visie en strategie is effectieve besluitvorming en concrete actie noodzakelijk voor tastbare voortgang en resultaten. Robert Jan gelooft dat technologie alleen met mensen, vakmanschap en een zo éénvoudig mogelijke manier van werken omgezet kan worden in wendbaarheid en business waarde, maar soms gebruikt Robert Jan technologie ook benodigde organisatieverandering te forceren. Robert Jan houdt ervan om obstakels en belemmeringen weg te nemen, zodat anderen kunnen excelleren

Meer sprekers worden geladen