Sprekers

Stijn Grove_FIT2018.jpg
Dagvoorzitter
Stijn Grove
Directeur
Dutch Datacenter Association

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Centre Association. Dat hij de grootste commerciële datacenters van Nederland is. Meer stimuleert hij overzeese partijen - variërend van multinationals tot startups - om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe over onze landsgrenzen in ambassadeur for the digital mainport van Nederland.

Remco Schellekens_HII2018.jpg
Remco Schellekens
Lead Architect
Nederlandse Spoorwegen

Remco heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de IT, voornamelijk op het gebied van Integratie & Internet technologieën in de breedste zin. Zijn carrière begon al als fulltime zzp-er naast zijn studie elektronica/technische computerkunde, daarna bij verschillende grote detacheerders in dienst geweest om bij de top-50 bedrijven in Nederland ingezet te worden. Dit allemaal in de rol van architect, trainer en (ad-interim) manager. Inmiddels is hij vast in dienst bij NS en als Lead Architect eindverantwoordelijk voor de IT domeinen Cloud, Infrastructuur en Beheer & Ontwikkeling.

Maarten Dirkse_HII2018.jpg
Maarten Dirkse
Cloud Advocate
bol.com

Maarten Dirkse is een Cloud Advocate bij bol.com. Hij begon zijn werkzame leven als een Java ontwikkelaar en heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het implementeren van bol.com’s container en CI/CD strategie. Momenteel is hij nauw betrokken bij de migratie naar de cloud van bol.com’s IT platform.

Daniel Jumelet
Daniël Jumelet
Consultant Business Infrastructure & Architecture
Nederlands Architectuur Forum

Daniël is een pionier op het gebied van IT-architectuur en tevens voorzitter van de NAF-werkgroep infrastructuurarchitectuur. Het is zijn passie om zijn jarenlange ervaring in een vak dat hij met hart en ziel beoefent, te delen met anderen. Hij is auteur van diverse publicaties, waaronder recentelijk het boek ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’.

Ton Abelen
Ton Abelen
Trendwatcher, Innovatie ondernemer
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

Meer sprekers worden geladen