Sprekers

400_Jurjen Oskam_FIT2017.jpg
Jurjen Oskam
Global Solution Engineer
Rabobank

Jurjen Oskam helpt er voor te zorgen dat de infrastructuur van de Rabobank een stevig maar flexibel fundament is onder de dienstverlening van de bank. Hij doet dat door als Solution Engineer een brede blik in te zetten op het snijvlak van architectuur en engineering. Jurjen’s infrastructurele roots liggen in de Storage- en Unix-hoek, maar tegenwoordig is hij geïnteresseerd in de groeiende overlap van (software) development met infrastructuur.

Michiel Steltman.jpg
Dagvoorzitter
Michiel Steltman
Directeur
DINL

Michiel Steltman is Directeur van de stichting DINL, de koepelorganisatie en spreekbuis van de Nederlandse Digitale infrastructuur sector. Hij behartigt de belangen van

Nederlands’  “Third mainport”, de bedrijven die actief zijn in het hart van het Internet en aan de basis staan van de online economie.  
Steltman is een digital native met meer dan 25 jaar internationale ervaring in de IT en online industrie. Naast zijn werk voor DINL begeleidt hij service providers wereldwijd bij het innoveren van hun business en het verbeteren van hun performance.  Steltman schrijft en spreekt met regelmaat en met passie over de ins en outs van de Nederlandse online sector en de impact op maatschappij en economie.

Bob Kousemaeker.jpg
Bob de Kousemaeker
Domain Architect – Information Management Infrastructure
DLL

Bob de Kousemaeker is een leider op het gebied van softwareontwikkeling en systeemarchitectuur met 20 jaar ervaring met het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor grote tot zeer grote organisaties in binnen- en buitenland.

Bob wordt gerespecteerd voor het vermogen om stakeholders te beïnvloeden in kleine groepen en zeker ook voor groot publiek. Gekend voor het leiden van de ontwikkeling van ‘next generation’ platforms met aandacht voor snelheid, precisie, betrouwbaarheid, schaalbaarheid, beschikbaarheid en integratie.

Peter Smesker.jpg
Peter Mesker
CTO
SecureLink B.V.

Peter Mesker is de CTO en co-founder van cybersecurity specialist SecureLink Nederland B.V. welke in 2008 is opgericht. Hij is een visionair en een ervaren architect/designer/presales voor (complexe) security en infrastructure architecturen. Hij is gefocust op de beste oplossing voor de omgeving van de klant, waarbij operationele eenvoud door automation en integratie een belangrijk criteria is.

400_Hans Willem Verwoerd_Next16.jpg
Hans Willem Verwoerd
IT Infrastructure & Networking consultant
Lantech BV

Hans Willem werkt 30 jaar in de IT, heeft verschillende bedrijven succesvol opgericht en aan het hoofd gestaan van zowel commerciële als technische teams. Sinds 6 jaar adviseert hij klanten van Lantech op het gebied van IT infra & security. In een wereld waar de bedreigingen zich even snel ontwikkelingen als er nieuwe vendoren en technieken opstaan, kijken we waar gaten in de beveiliging zitten en helpen we deze op praktische wijze te dichten met beheersbare oplossingen.

Meer sprekers worden geladen