Sprekers

Daniel Jumelet
Daniël Jumelet
Consultant Business Infrastructure & Architecture
it2fit

Daniël is een pionier op het gebied van IT-architectuur. Het is zijn passie om zijn jarenlange ervaring in een vak dat hij met hart en ziel beoefent, te delen met anderen. Hij is auteur van diverse publicaties, waaronder recentelijk het boek ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’

Stijn Grove_FIT2018.jpg
Dagvoorzitter
Stijn Grove
Directeur
Dutch Datacenter Association

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Center Association vertegenwoordigt hij de grootste commerciële datacenters van Nederland. Tegelijkertijd stimuleert hij buitenlandse partijen – variërend van multinationals tot startups – om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons stabiele digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe tot ver over onze landsgrenzen in als ambassadeur voor de digitale mainport van Nederland.

Bart M. Veldhuis.jpg
Bart M. Veldhuis
Cloud Architect en oprichter
Cloud Architect Alliance

Bart is gecertificeerd cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Meer sprekers worden geladen