Sprekers

StijnGrove2.jpg
Dagvoorzitter
Stijn Grove
Directeur
Dutch Datacenter Association

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Centre Association. Dat hij de grootste commerciële datacenters van Nederland is. Meer stimuleert hij overzeese partijen - variërend van multinationals tot startups - om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe over onze landsgrenzen in ambassadeur for the digital mainport van Nederland.

Erik Janssens_HIT2019.jpg
Erik Janssens
Cloud Architect
NXP Semiconductors

Erik is werkzaam als Cloud Architect voor de NXP IT organisatie. NXP heeft een Cloud Center of Excellence ingericht om business en IT demand beter te kunnen ondersteunen. NXP levert o.a. secure mobile oplossingen en IOT oplossingen aan OEM providers op basis van Cloud Technology. Erik leidt dit vanuit NXP IT perspectief. Erik is in 2018 onderscheiden met de Cloud Architect of the Year award

Bart M. Veldhuis.jpg
Bart M. Veldhuis
Cloud Architect en oprichter
Cloud Architect Alliance

Bart is gecertificeerd cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Meer sprekers worden geladen