Programmacommissie

Remco Schellekens_HII2018.jpg
Remco Schellekens
Lead Architect
Nederlandse Spoorwegen

Remco heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de IT, voornamelijk op het gebied van Integratie & Internet technologieën in de breedste zin. Zijn carrière begon al als fulltime zzp-er naast zijn studie elektronica/technische computerkunde, daarna bij verschillende grote detacheerders in dienst geweest om bij de top-50 bedrijven in Nederland ingezet te worden. Dit allemaal in de rol van architect, trainer en (ad-interim) manager. Inmiddels is hij vast in dienst bij NS en als Lead Architect eindverantwoordelijk voor de IT domeinen Cloud, Infrastructuur en Beheer & Ontwikkeling.

Bart M. Veldhuis.jpg
Bart M. Veldhuis
Cloud Architect en oprichter
Cloud Architect Alliance

Bart is gecertificeerd cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Daniel Jumelet
Daniël Jumelet
Consultant Business Infrastructure & Architecture
Nederlands Architectuur Forum

Daniël is een pionier op het gebied van IT-architectuur en tevens voorzitter van de NAF-werkgroep infrastructuurarchitectuur. Het is zijn passie om zijn jarenlange ervaring in een vak dat hij met hart en ziel beoefent, te delen met anderen. Hij is auteur van diverse publicaties, waaronder recentelijk het boek ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’.

Meer sprekers worden geladen