Programmacommissie

Ruud Alaerds.jpg
Ruud Alaerds
Directeur
DHPA

Ruud is sinds mei 2016 directeur van de DHPA. De associatie van vooraanstaande partijen actief in het cloud en hosting marktdomein in Nederland. In zijn rol is hij spreekbuis van de sector en behartigt hij de belangen van deze bedrijven. Zijn werkervaring is vooral te karakteriseren door de termen, marketing, ICT en marktinzicht. Hij heeft bij een aantal marketing intelligence organisaties gewerkt en is dus van huis uit meer analytisch aangelegd. Met ruim 25 jaar ervaring in de brede ICT sector.

Michiel Steltman.jpg
Dagvoorzitter
Michiel Steltman
Directeur
DINL

Michiel Steltman is Directeur van de stichting DINL, de koepelorganisatie en spreekbuis van de Nederlandse Digitale infrastructuur sector. Hij behartigt de belangen van

Nederlands’  “Third mainport”, de bedrijven die actief zijn in het hart van het Internet en aan de basis staan van de online economie.  
Steltman is een digital native met meer dan 25 jaar internationale ervaring in de IT en online industrie. Naast zijn werk voor DINL begeleidt hij service providers wereldwijd bij het innoveren van hun business en het verbeteren van hun performance.  Steltman schrijft en spreekt met regelmaat en met passie over de ins en outs van de Nederlandse online sector en de impact op maatschappij en economie.

Maarten Moerman.jpg
Maarten Moerman
Manager Network Engineering
eBay

My name is Maarten Moerman, an industry expert in the field of internet/networking. I am responsible for managing the network team of the eBay Classifieds Group. My team consists of teams based out of Amsterdam, Berlin & Toronto. 

My talents are in building an efficient team and maintaining a great culture within that team. My experiences from the past as a developer and a system administrator help me making bridges between teams and finding optimum solutions for infrastructures.

My interests are in software defined networking (SDN), automating everything in the network, and in monitoring as much as possible.

Currently we are building and expanding on the following:

- SDN - we are building the cloud for the eBay Classifieds Groups using Juniper Contrail running with Openstack. 
- Automation is done with software like Python, and tools like ACLhound. 
- Monitoring, we extensively use tools such as Graphite/ELK & Observium

Meer sprekers worden geladen