Programmacommissie

Stijn Grove_FIT2018.jpg
Dagvoorzitter
Stijn Grove
Directeur
Dutch Datacenter Association

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Centre Association. Dat hij de grootste commerciële datacenters van Nederland is. Meer stimuleert hij overzeese partijen - variërend van multinationals tot startups - om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe over onze landsgrenzen in ambassadeur for the digital mainport van Nederland.

Bob Kousemaeker.jpg
Bob de Kousemaeker
Domain Architect – Information Management Infrastructure
DLL

Bob de Kousemaeker is een leider op het gebied van softwareontwikkeling en systeemarchitectuur met 20 jaar ervaring met het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor grote tot zeer grote organisaties in binnen- en buitenland.

Bob wordt gerespecteerd voor het vermogen om stakeholders te beïnvloeden in kleine groepen en zeker ook voor groot publiek. Gekend voor het leiden van de ontwikkeling van ‘next generation’ platforms met aandacht voor snelheid, precisie, betrouwbaarheid, schaalbaarheid, beschikbaarheid en integratie.

400_Jurjen Oskam_FIT2017.jpg
Jurjen Oskam
Solution Engineer
Rabobank

Jurjen helpt er voor te zorgen dat de infrastructuur van de Rabobank een stevig maar flexibel fundament is onder de dienstverlening van de bank. Hij doet dat door als Solution Engineer een brede blik in te zetten op het snijvlak van architectuur en engineering. Jurjen’s infrastructurele roots liggen in de Storage- en Unix-hoek, maar tegenwoordig is hij geïnteresseerd in de groeiende overlap van (software) development met infrastructuur.

Meer sprekers worden geladen