Programma

Keynote

Wat is jouw Cloud Maturity?

Er zijn verschillende aspecten die de Cloud Maturity van een organisatie bepalen; mensen, processen en technologie. In deze sessie zoomen we in op die aspecten. We kijken vervolgens hoe je de Cloud Maturity (volwassenheid in het omgaan met Cloud) kunt meten; wat een goed niveau is voor jouw organisatie en hoe je daar dan vervolgens komt.

We gaan in een interactieve sessie de Cloud Maturity van de deelnemers meten en met elkaar discussiëren over het resultaat en de verwachtingen. Verwacht je zelf goed te scoren of loop je achter en waarom?

Plenaire sessie

Cloud Safari: The Big Three

Tijdens de cloud safari gaan we op jacht naar praktijkervaringen van de gebruikers van de Big Three (AWS, Google Cloud Platform en Microsoft Azure). In 3 plenaire sessies laten we gebruikers van de belangrijkste 3 cloud platformen aan het woord. Zij gaan in op de voor en nadelen van het platform en wat de reden was om voor het platform te kiezen. Verder wordt er gesproken over de doorontwikkeling.

Break-out sessie

Voorbeelden en ervaringen van NXP’s hybrid Cloud workloads

NXP IT heeft de public cloud ingezet voor het offloaden van chip simulaties die veel capaciteit vragen van een infrastructuur. Vanuit de NXP business units wordt de public cloud ingezet voor het hosten van diversen mobile en IOT oplossingen. Deze presentatie zal ingaan op de keuzes die zijn gemaakt: Hoe zijn de workloads tot stand stand gekomen? Hoe verhouden de kosten van het gebruik van public cloud zich ten op zichte van het on-premise datacenter? En wat zijn de uitdagingen rondom Cyber Security?