Nederland behoort tot de top van de wereld als het gaat om fysieke infrastructuur. Rotterdam, dit jaar de locatie van de FIT conference 2017, is hiervan misschien wel het meest sprekende voorbeeld. De fysieke infrastructuur van Rotterdam heeft in het verleden een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze metropool van Nederlandse bodem en zal dat blijven doen in de toekomst.

Your IT infrastructure FIT for the Future

Het vergelijk met IT infrastructuur is duidelijk. Voor bedrijven is de manier waarop zij omgaan met trends en ontwikkelingen als cloud, Bring Your Own, IOT, DevOps en digital transformation in belangrijke mate bepalend voor het succes van de organisatie in de toekomst. Dit stelt nieuwe eisen aan de IT infrastructuur. Om nieuwe technologische ontwikkelingen in te zetten voor jouw organisatie zul je tegelijkertijd ook je infrastructuur onder de loep moeten nemen. Is deze ‘FIT for the Future’?

Tijdens dit praktijkgerichte event leer je van vakgenoten hoe zij zijn omgegaan met deze en andere uitdagingen. Hoe hebben zij ervoor gezorgd dat hun IT infrastructuur klaar is voor de toekomst.

FIT for you

Wij nemen ook uw FITheid serieus. Tijdens dit event is Healthy Food vanzelfsprekend en zal er op een ontspannen manier worden gezorgd voor het juiste energielevel de hele dag lang. Hoe we dit doen blijft nog even een verrassing, maar we zorgen er gegarandeerd voor dat je de hele dag scherp blijft en vol energie en inspiratie weer terug naar huis gaat.

Als deelnemer aan dit event maak je bovendien kans op een Fitbit om ook na deze dag optimaal FIT te blijven.

Tijdens het programma zullen onder andere onderstaande onderwerpen besproken worden door top sprekers uit de praktijk:

  • Hoe zorgt u voor een IT in infrastructuur die ‘FIT is for the future?’
  • Welke nieuwe eisen stellen belangrijke IT trends aan uw infrastructuur nu en in de toekomst?
  • In welke mate zijn (Hyper) converged, Composable en Hybride infrastructuren de oplossing
  • Infrastructure as a Service
  • Praktijkcases van vooraanstaande organisaties.

Direct aanmelden!