Nieuws

Nieuwsitem 20 september 2018

De Hybrid Cloud; een mix van eigen infrastructuur en de cloud

Wereldwijd zijn er veel verschillende IT-infrastructuren. Maar inmiddels is de hybride cloud het meest gebruikte model bij grote bedrijven. Een jaarlijks onderzoek van RightScale ‘State of the Cloud’ toont aan dat 81% van de respondenten een multi-cloud strategie voeren. Een meerderheid van maar liefst 51% kiest voor een hybrid cloud-omgeving. En het lijkt er nu op dat het daar niet bij blijft. Steeds meer organisaties realiseren zich hoe belangrijk een cloud-migratie is. Een ding is zeker; de hybrid cloud zal de komende jaren in populariteit stijgen.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 oktober 2017

De klok tikt gestaag door voor de GDPR..!

Beschermt uw IT de privacy van uw klanten en medewerkers? Hoe gaat u op een overzichtelijke wijze met uw gegevens om, ten tijde van transformatie en steeds veranderende markten? Wat gebeurt er met gegevens in de cloud?

+ Lees meer
Nieuwsitem 12 oktober 2017

Optimale performance van uw IT-infrastructuur

Organisaties ondergaan een digitale transformatie en verwachten optimale performance van hun IT-infrastructuur. Data dient altijd en overal beschikbaar en oproepbaar te zijn en moet optimaal benut worden om de concurrentie voor te blijven. Er draaien steeds meer applicaties en snelheid om real time inzicht te krijgen is steeds belangrijker. De druk op de infrastructuur neemt enorm toe, datavolumes verdubbelen bijna op jaarbasis maar de IT-budgetten groeien vaak niet in dezelfde verhouding mee. Is uw IT Infrastructuur klaar voor de toekomst?

+ Lees meer
congresnieuws 03 oktober 2017

Is bedrijfsdata wel veilig?

Beveiliging van informatiesystemen staat tegenwoordig hoog in het vaandel. In het verleden waren berichten omtrent beveiligingslekken in IT infrastructuren sporadisch, terwijl het nu aan de orde van de dag is dat beveiligingslekken worden ontdekt en hiermee gevoelige informatie op straat of in verkeerde handen beland.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 september 2017

IT-infrastructuur nog niet klaar voor nieuwe privacywet

Om te kunnen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moeten organisaties nog grote veranderingen doorvoeren aan de IT-infrastructuur om volledig compliant te worden. Uit onderzoek onder ruim 1.600 organisaties wereldwijd door WatchGuard Technologies en Vanson Bourne blijkt dat ongeveer de helft nog aan de slag moet.

+ Lees meer
Nieuwsitem 15 september 2017

De IT-infrastructuur van de toekomst!

Er is waarschijnlijk geen sector die zo graag een blik in de toekomst werpt als ICT.  Een toekomst waarin begrippen als big data, blockchain, internet of things (IoT), web scale it, bring your own, cloud, mobile en software defined everything de eisen aan de IT-infrastructuur omhoog duwen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen