Nieuws

Nieuwsitem 27 mei 2019

Cloud Maturity als fundament voor innovatieversnelling

Tijdens het scrollen op een willekeurig social media platform is er een grote kans dat je een aantal inspirerende tegeltjesspreuken te zien krijgt. Enkele voorbeelden hiervan zijn “what doesn’t kill you makes you stronger”, “home is where the heart is” en “maturity is not measured by age. It’s an attitude built by experience”. Die laatste durven wij bij Weolcan in twijfel te trekken. Wij geloven namelijk dat Maturity, in ieder geval op het gebied van Cloud, wordt gemeten aan de hand van de zes bouwblokken van Cloud Maturity. Onder Cloud Maturity wordt het vaststellen van de betrouwbaarheid, efficiëntie en effectiviteit van het gebruik van cloudtechnologie verstaan.

+ Lees meer
Congresnieuws 16 mei 2019

Terugblik praktijkdag 2019: Kijken met andere ogen

Het doel van de praktijkdag Hybrid IT Infrastructure op 8 mei in DeFabrique in Utrecht was met andere ogen kijken naar zaken als het inrichten van de governance structuur binnen een hybride cloud omgeving, data integratie en security in de cloud.

+ Lees meer
Nieuwsitem 13 februari 2019

De Hybrid Cloud; een mix van eigen infrastructuur en de cloud

Wereldwijd zijn er veel verschillende IT-infrastructuren. Maar inmiddels is de hybride cloud het meest gebruikte model bij grote bedrijven. Een jaarlijks onderzoek van RightScale ‘State of the Cloud’ toont aan dat 81% van de respondenten een multi-cloud strategie voeren. Een meerderheid van maar liefst 51% kiest voor een hybrid cloud-omgeving. En het lijkt er nu op dat het daar niet bij blijft. Steeds meer organisaties realiseren zich hoe belangrijk een cloud-migratie is. Een ding is zeker; de hybrid cloud zal de komende jaren in populariteit stijgen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen